Första dagen i San Francisco
Nästa morgon gick vi upp ganska tidigt för att hinna med tåget in till San Francisco. Väl där tog vi en taxi till lägenheten vi hade hyrt, installerade oss lite och gick sen ut i storstaden.
 
Vi gick hårt ut på turistandet och hoppade på en fullproppad spårvagn på en gång.
 
 
Vi åkte ner till Fisherman's Wharf för att äta lunch och strosa runt.
 
Jag började genast bocka av saker på min "att äta" lista. Här med en Tuna melt sandwich.
 
När vi ätit färdigt gick vi ner till vattnet och spanade in den här skönheten. Kändes märkligt att faktiskt stå och kika ut på Alcatraz och samtidigt skymta Golden Gate bron lite längre bort.
 
Vi fortsatte turistandet ute på Pier 39 med att titta på sjölejonen.
 
Efter en stund promenerade vi vidare, backe upp och backe ner...
 
 
Tills vi kom till Little Italy där Anna skulle tatuera sig. Charlotte och jag satte oss på uteserveringen på ett café och beställde lite godsaker och jag bockade av ytterligare två saker på listan.
 
Cheesecake och cannoli. Den senare kanske inte så Amerikanskt men ända sen jag började titta på Cake Boss har jag varit sugen på att prova en cannoli.
 
När vi fikat färdigt satte vi oss på en bänk i en park och njöt av solen, pratade och tittade på folket medan vi väntade på att Anna skulle bli färdig. På hemvägen, när vi var alla tillsammans igen, gick vi in och åt på en italiensk restaurang och sedan vidare hem till lägenheten där vi tog en tidig kväll.
 
 
Sara

Som jag väntat!!!! Vet inte hur många gånger jag varit inne och kollat efter att denna reseskildring skulle ta sin början... Underbart!!! Vill se mer, mer, mer :D
Fick inte riktigt möjlighet att ringa igen idag, vill ju kunna prata ordentligt och läääänge när jag väl ringer... Bättre lycka imorgon!
Kram o tack för att du delar m dig av din resa!

Sommartjejen

mmmm vad gott fikat såg ut. Vad är det i en sån cannoli (eller vad den nu hette?) var det lika gott som du trodde?
Och hjälp vilka backar, det området hade jag inte velat bo i. =)
KRAAAAAAM

Svar: En cannoli har som ett skal av nån slags friterad deg och är fylld med mascarponekräm med lite olika godsaker i. Just den jag åt var med chocolate chips. Jag tänkte mig att den skulle vara ganska sötsliskig, som typ vaniljkräm, men det var den inte alls. Ganska fräsch smak faktiskt, rätt gott! =)
Anna

Annaet

Du är duktig på att ta fina bilder!! Vi måste dela alla!!

Sommartjejen

Nu blev jag riktigt sugen på en jag med. =)
KRAM

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress