Solnedgångs-paddling med Levi ♡
Vi har haft så väldigt många härliga sensommardagar här på sista tiden. I torsdags var en av dom. Jag bestämde mig för gå ner med SUPen när barnen skulle sova men då kom Levi med den briljanta idén att han kanske skulle kunna följa med. 

Så det gjorde han. Och vilken fantastiskt bra idé det var! Vi fick en perfekt kväll tillsammans. Inte bara var vattnet totalt spegelblankt och kristallklart. Det var även helt ljuvligt att vara alldeles själv med den här underbara lilla killen. 
Att få höra alla hans funderingar, tankar, uppfinningar och idéer. Att verkligen ha tid och ro till att lyssna på riktigt och klura ut saker tillsammans. Så dyrbart!

När vi kom ner ställde han sina floppar bredvid mina och tyckte att "det här måste du ta kort på mamma".

Sen paddlade vi iväg och var ute en lång, lång stund. Spanade efter skeppsvrak och utforskade fågelön. Såg plattfiskar och krabbor på botten. 
  
Men bäst av allt var ändå att få en så fin och alldeles egen stund med honom. Jag blir alldeles uppfylld och påmind om hur ljuvlig han är när jag får en stund själv med honom ♡

Och så paddlade han. Han har varit ganska försiktig på SUPen förut men den här kvällen var han världens modigaste och sa att han ville paddla själv. Och det gjorde han verkligen. Han paddlade, hoppade av och på som om han aldrig gjort nåt annat.

Och det märktes att han verkligen tyckte det var roligt och att han var stolt över sin bedrift.


"Det här kanske vi kan göra fler gånger mamma" sa han när det var dags att gå hem. Sen hoppade han i surf vagnen och vi gick hemåt. Och detta ska vi absolut, utan tvekan, göra fler gånger ♡ Älskade barn!
SaraH

Men åh, blir nästan tårögd av sånt här, vet ju precis, precis hur underbart och ovärderligt det är! Lycka att låta livet styras av det som är viktigt <3

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress