Sjukhuset med Vilma
Idag har vi spenderat en hel massa timmar i Halmstad. Vilma skulle på en rutin-återkontroll på sjukhuset där. Borde inte vara några problem tänkte jag. Hon hade ju fått bedövningssalva där de skulle sticka henne. Men usch så jobbigt det blev för henne (=för mig också).
De skulle sätta en kanyl och stack henne flera utdragna gånger i händerna för att till slut konstatera att det inte går. På med bedövningssalva i armvecken istället och tillbaks för samma procedur igen efter ca 1h. Den här gången förstod hon på en gång vad som skulle hända och blev så väldigt ledsen på en gång.
Att sitta där och hålla fast sin bebis som skriker och gråter i panik är ju helt olidligt. Speciellt när det denna gången inte heller funkade förän sista försöket. Efter att ha blivit stucken på fyra olika ställen och skrikit sig alldeles röd och svettig var  både Vilma o jag rätt slut. Vi fick en paus och åkte iväg en sväng med våra killar.
Några timmar senare skulle hon röntgas och fick lugnande för att kunna ligga still. Hjälpte, men inte helt dock då den här tjejen inte direkt är intresserad av att vara stilla.
Mycket jobbigt idag. Tur att fina kusinerna kom på eftermiddagen och vände dagen till det bättre!