Spark spark från magen ♥

I veckan har både jag och David fått känna de första sparkarna från magen. Små lätta puffar... Det blir så verkligt när man faktiskt känner att det är nån där inne. Helt ljuvligt!


Pratat med Thailand


Idag har mor & far varit här och hälsat på. Vi passade på att skypea med familjen Thailand. Det var riktigt roligt att se hur de har det. Vi fick till och med en rundvandring i deras bungalow.


Wilmer visade mycket lyckligt upp en infångad eremitkräfta.

Mums!
När jag fyllde år fick jag helt fantastiskt goda chokladpraliner av en kompis. Tänkte bara visa omvärden hur fina de var, innan jag satte tänderna i dem...

Globen SkyView


Igår firade vi svärfars födelsedag med att åka en tur med Globens SkyView.


Det var lite häftigt faktiskt. Höjden har jag inge problem med men jag var lite skeptisk till att stängas in i en glasbubbla. Men när vi väl var där gick det så bra så.


On the top of the Globe...


Och så vi, uppe på toppen.

Att vara ute i extremt god tid


Igår kikade jag runt lite på blocket och hittade en superfin spjälsäng. Nu råkar det ju vara så att jag bara är i vecka 16 än så länge så vi behöver ingen spjälsäng på ett bra tag. Efter några meningslösa försök att övertala mig själv om att det är onödigt att köpa en säng redan nu så bestämde jag oss för att vi skulle köpa den.
Till Davids stora förtjusning befann sig sängen i Bålsta. Vi åkte dit. Väl där hade säljaren packat sängen full med bra saker som spjälsängsskydd, madrass, bäddmadrass, täcke, kudde, "gungfötter" m.m. Allt är jätte fräscht, sägen är kanonfin och jag är superglad!


Nu fattas bara en liten detalj. Nån som fyller ut den lilla minitröjan ♥

Underbara höst


Ute har det blivit riktigt underbar höst. Tiden springer ifrån mig och jag hinner inte riktigt med att blogga. Eller ja, hinner kanske jag gör men jag orkar inte. Nog för att den första extrema gravid-tröttheten har lagt sig men fortfarande är det mest jobb, mat och sömn som tar upp min tid. Så mycket annat orkar jag inte med, inte i veckorna iaf.
Men det gör mig inte så mycket. Jag älskar att vara gravid och njuter av varje minut. Trötthet, illamående och konstant hunger gör mig egentligen ingenting när jag tänker efter . För jag ska bli mamma. Vad kan vara bättre än det?

För övrigt kan jag informera omvärlden om att kära systeryster har blivit Thailändare för de nästkommande fyra månaderna. Om man vill kan man läsa om familjens äventyr på bloggen. (Lösenord kan man få av mig om man frågar riktigt snällt).

Vi får väl se när jag lyckas få till nästa inlägg. Förhoppningsvis ska det inte dröja lika länge den här gången.

Nånting är på gång...


Tänkte bara göra det riktigt officiellt och berätta även här på bloggen att vi har nånting på gång...
Magen har börjat växa och i mitten av april kommer vi att bli tre i våran lilla familj.

Magsjuka

Vi kom hem från våran mysiga minisemester i tisdags. Sen dess har jag varit magsjuk.
Idag lever jag på vitt bröd och vätskeersättning. Från köket sprider sig doften av ljuvlig pizza.
Vill bara uttrycka att detta känns ofantligt orättvist just nu...

RSS 2.0