Skrutt och blä...
Nu är det inte lilla guldklimpen på bilden det här inlägget handlar om utan det som finns bakom honom. Nämligen våran underbara, lummiga, totalt insynsskyddande häck på baksidan vid altanen.
Vi fick en lapp i brevlådan idag som berättade att den kommer att klippas ner. INTE jippie!!
Ett nytt recept
Jag har kollat en del på "Jamie Oliver 15 minute meals" och idag tyckte jag att det var dags att prova ett av hans recept. "Gorgeous greek chicken with herby vegetable couscous & tzatziki".
Receptet hittar man om man klickar här.
 
Jag hade fin, fin hjälp av lilla febrisen så några 15 minuter var det inte att tala om. Men det gör inte så mycket när man Vabar och har all tid i världen att fylla ut med lagom ansträngande aktiviteter.
 
För att få det att gå på 15 min hade jag oxå behövt en matberedare, som receptet säger. Det äger jag dock ingen så det var bara att hacka för hand istället.
 
Mr. Oliver rekommenderar 1 mått couscous till 2 mått vatten och det funkade perfekt!
 
The chicken.
 
Rätten får helt klart godkänt! Nu följde jag dock inte receptet till punkt och pricka utan anpassade det lite efter oss. Förhoppningsvis provar jag ett till nytt recept imorgon igen.
Min älskling
Han är så go, våran Levi. En riktig liten mys och buskille. Igår hittade jag honom nerbäddad under i princip alla kuddar och filtar som vi äger. Där låg han och myste och lekte titt ut när jag kom för att titta på honom.
Igår fick han hög feber och hosta igen, efter att ganska nyss blivit frisk från en riktigt jobbig förkylning med hosta.
Vi gick till doktorn för att kolla upp det och det visade sig att han har dubbelsidig öroninflammation. Nu har vi fått penicillin och annan hostmedicin så det borde ju släppa snart.