Levis funderingar
När bebismagen får flera godnattpussar, kramar och klappar av blivande storebror, då blir lixom mammahjärtat nästan sprickfärdigt av kärlek.
Vi har en Levi sång som vi sjunger varje kväll när han ska sova. Ikväll när jag la honom frågade han vad vi ska sjunga för bebisen när den kommit ut och ska sova, och så hittade han på en egen bebissång.
Han frågade även om var bebisens säng ska stå och jag berättade att bebisen kommer att sova nära mig eftersom den kommer att äta på natten. Väldigt knasigt att äta mitt i natten tyckte Levi.

Det är så mysigt att höra hans funderingar och tankar om bebisen. Våran lilla kille ska bli storebror ♥
Det närmar sig


Nu har jag gått in i vecka 33 och längtar väldigt efter att få träffa den lilla som gömmer sig där inne.
När vi kom hem från semestern kändes det helt plötsligt som det inte är så långt kvar. Jag fick genast ett väldigt behov av att få allt iordning. Fixa lite smågrejer, ta fram vagnen och så.
Levi pratar också mycket om bebisen. Ska bli så spännande att se hur det blir när den är här ♡
Minisemester i Köpenhamn
För ungefär en vecka sen lämnade vi Levi i stugan hos hans farmor o farfar för att åka själva till Köpenhamn.
 
 Lite extra kul tyckte jag att det var eftersom jag aldrig varit i Danmark förut.
 
Vi körde direkt ut till Nyhavn där vårt hotell låg men eftersom det var långt kvar till incheckningen lämnade vi bilen och började strosa längs med kanalen.
 
 
Uteserveringar så långt ögat kunde nå.
 
 
Efter en stund kom vi till Ströget och fortsatte gå där.
 
 
När vi blev hungriga letade vi upp en restaurang och satte oss i solen och åt lunch för att sedan börja promenera tillbaka till hotellet.
 
På vägen kikade vi på dem som gjorde crepes.
 
Och köpte en smarrig chokladdoppad "våffelpinne".
 
Sen var det dags att checka in. Vårt hotell hette 71 Nyhavn hotel och låg längst ut i Nyhavn.
 
 I en gammal ombyggd tegelbyggnad.
 
Rummet var kanonfint med bjälkar i taket och utsikt över kanalen.
 
Efter incheckningen gav vi oss ut på stan igen. Eftersom att jag för tillfället inte klarar av att gå så mycket bestämde vi oss för att åka med på en riktigt turistig båttur istället. Försökte även ta en bild på oss själva. Det gick väl så där.
 
Det var rätt mysigt att åka runt i kanalerna.
 
Förhållningsregler...
 
Som David roade sig med att bryta.
 
När båtturen var över satte vi oss på en restaurang i Nyhavn och åt grillbuffé och gick sedan vidare för att köpa glass och andra godsaker. Vi gick runt en bra stund innan vi blev allt för trötta och tog oss tillbaka till hotellet.
Vi sa god natt till vår fina utsikt och vaknade nästa morgon till en härlig frukostbuffé innan vi rullade tillbaka till Sverige, stugan och Levi.