Min utesoffa

Den här veckan har jag ägnat åt att fixa iordning en gammal soffa.


Den fick ny färg och nytt tyg. Tror jag är lite kär i den.
En dag på stan

För några dagar sen åkte jag och Levi in till stan för att träffa Anna och Maya. Vi började med att mata ankorna.


Levi, som älskar fåglar (och alla andra djur oxå för den delen) tyckte det var väldigt spännande när ankorna kom nära.


Maya var lika söt som vanligt.


Levi bjöd Anna och Maya på ankmat och eftersom ankmaten bestod av överbliven tårtbotten hände det sig rätt ofta att en och annan bit smög sig in i Levis lilla mun.


När ankorna var mätta fortsatte vi bort till lekparken. Där kunde man gunga på roliga gungor.


Och leka titt ut i små hus.


Självklart picknickade vi lite oxå. En mysig dag!
En liten sjukling

I förrgår kväll när vi hade lagt Levi började han hosta lite från och till. Efter en stund blev det mycket värre. Han hostade så hysteriskt att det lät som han skulle kräkas. Till slut ringde jag sjukvårdsupplysningen för jag tyckte det började bli obehagligt. De tippade på slemhosta och rekomenderade högläge och vatten, så vi körde på det.
Det hjälpte inte det minsta utan natten blev alldeles hemsk. Han var glödhet av feber och vaknade ungefär hela tiden och hostade så han nästan inte fick nån luft. Tidigt på morgonen bestämde vi oss för att åka in till närakuten.
Efter en timma där skickade de oss vidare till till barnakuten där de hörde honom hosta och skickade oss direkt vidare till öron, näsa, hals. Han hade fått krupp. Eller falsk krupp som det visst kallas.
Efter några undersökningar, som minst sagt inte uppskattades av Levi, fick han andas i en mask. Han gallskrek konstant och mamma hjärtat blödde.
Tyvärr hjälpte det inte tillräckligt så innan vi fick åka hem fick han kortisontabletter och hostmedicin.

Nu är vi hemma och han hostar inte lika mycket längre men han mår fortfarande dåligt. Har aldrig sett honom så ynklig förut. Mitt lilla ♥