En sån där dag
En sån där dag när man känner att man inte räcker till. Överhuvudtaget. När man bara vill gå och lägga sig, dra täcket över huvet o  försvinna en stund eller två. 
Dagen började ändå bra men sen vet jag inte vad som hände. Imorgon får bli bättre.
11 månader
För ett tag sen blev Vilma 11 månader. Helt ofattbart att det snart gått ett helt år sen hon kom!
Våran glada, vilda tjej. Hon som fått en vilja av stål och illskriker när hon inte får som hon vill. Hon som älskar sin storebror och har börjat härma allt han gör. Där han är, där vill hon vara. Det han gör, det vill hon göra.
För ett tag sen lärde hon sig ju att klättra upp i soffan. Nån dag därefter ropade Levi från lekrummet "Mamma, hon har klättrat upp på en stol". Och visst hade hon det. Mycket lycklig var hon där hon stod och grävde runt i lådorna hon annars inte når upp till. Och ikväll när jag la henne och gick ifrån sängen en bit hörde jag plötsligt att det prasslade runt bland våra duntäcken. Och visst satt det en väldigt nöjd tjej i våran säng som klättrat över gallret på spjälsängen. Som tur är kan vi sänka ett snäpp till men jag undrar hur länge det kommer att räcka för att hålla henne kvar?
Nu har hon även börjat gå mer. Hon släpper taget om saker och går iväg helt av sig själv. Idag promenerade hon nästa tvärs över hela vardagsrummet.
Som sagt, helt ofattbart att hon snart fyller ett helt år ♥
Kvällsmat på stranden
Istället för att lägga barnen som vanligt igår bäddade vi ner dem i varsin vagn och gick ner till stranden. Vilma i sin vagn och Levi i surfkärran. Levi tyckte dock att det visst blev lite föööör mysigt och spännande för att kunna somna.
 

Vi skulle äta kvällsmat på stranden så första stoppet blev vid Kaffeboden för att köpa kräftrörabaguett till mig.
 
Vid stranden var det så klart makalöst fint, som vanligt.
 
Vi parkerade oss på en fin plats och väntade sen en stund på David som gick för att köpa pizza.
 
Vi han leka och utforska lite innan han kom.
Maten smakade så klart extra gott just här.
 
Givetvis stannade vi för att se solnedgången som var sådär makalöst vacker.
 
 
På vägen hem slocknade även Levi och vi njöt för fullt av att veta att vi kan göra såhär vilken kväll som helst.