Experimentbröd

Idag har Levi och jag haft en ledig dag och det resulterade som vanligt i bakning. Idag valde vi att baka bröd. Jag var sugen på att experimentera lite och provade att göra ett bröd med vitlök och oregano. Jag utgick från ett recept som egentligen var till bakmaskinen eftersom att jag bara hade torrjäst hemma. Sen fick resten bli lite inproviserat men det funkade det oxå.

Det där håret alltså
Tänk att det ska vara så svårt att klippa av det där håret. Levi har haft en riktigt härlig lång och rufsig sommarfrisyr. Och har fortfarande ska väl tilläggas. För hur i hela världen ska man klara av att klippa av det egentligen?! Det sitter så mycket personlighet i det där busigt rufsiga håret och jag vill verkligen inte att det ska försvinna. Fast snart är det nog oundvikligt, för råkar man glömma bort eller inte orka med att borsta det en dag så ser det snart ut som på bilden. Dreadlocks. Och trots den revolutionerande upptäckten av balsamspray (tack Sara för den) så är det inte det lättaste att reda ut de där tovorna.
 
Idag upptäckte vi att det var tillräckligt långt för att sätta upp med hårsnodd. Självklart vill man vara lika fin som sin tjejkompis.