En helt vanlig dag
Idag har vi haft en så väldigt bra dag. Vi har verkligen inte gjort något speciellt men det är just såna här dagar som gör mig så lycklig. Levi har varit på stålande humör. Vi hade en lugn förmiddag här hemma med mysig frukost och mycket lek tillsammans. Efter lunch gick vi ut och lekte i solen innan det var dags för öppna förskolan. Väl där träffade jag andra fina mammor, Levi lekte med sina favoriter och träffade även en ny pojke som han hade roligt tillsammans med. På vägen hem stannade vi till en bra stund för att undersöka isen. Mitt på gångvägen la han sig pladask på mage och låg där länge och pillrade med sin pinne. Han upptäckte att det fanns vatten där under vilket så klart var mycket spännande. Efter en stund gick vi vidare hem och fick middagsbesök av farmor.
Nu sover båda barnen gott och jag ska snart krypa ner hos dem och gosa in mig riktigt ordentligt!
Mina hjärtan
De här två alltså. Mina hjärtan. Mina gosungar. Busungar. Älsklingar. Det finaste jag har.
 
 
De har så roligt tillsammans. Vilma är tex en mycket entusiastisk patient och Levi en minst lika entusiastisk doktor. Ingen kan få henne att skratta så mycket som Levi kan. Är glad att de har varandra.
Fröknäcke
 
 
Det här receptet kan jag inte riktigt låta bli att lägga ut. Är lite nykär i detta fröknäcke! Dessutom är det glutenfritt, till på köpet.
 
2 dl majsmjöl
2,5 dl blandade frön
2 msk olivolja
1 nypa salt
2,5 dl kokande vatten
 
Blanda alla ingredienser, häll på vattnet och oljan. Blanda.
Lägg smeten på en plåt med bakplåtspapper. Lägg ett till bakplåtspapper ovanpå och kavla ut smeten mellan papprena.
Strö på lite flingsalt, skär rutor i smeten och sätt in i ugnen på 180 C i ca 30-40 min.
Låt svalna på galler. Ät och njut!