Tre år

Ikväll har jag nattat en tvååring för att imorgon blir väckt av en treåring.
Min stora lilla kille. Min glädjespridare. Min skatt. Mitt hjärta.
Halvvägs!
Idag var vi på ultraljud och fick se det lilla livet inne i magen ♥
Allt var bra med bebisen och det är ju så innerligt skönt att höra! Dessutom blev vårt datum flyttat från 22 sep till 15 sep. Alltid trevligt när det är åt det hållet. Så nu är jag alltså i v.20 helt plötsligt. Halvvägs!
En helg vid havet
Förra helgen åkte jag och Davids mamma ner till stugan för att möta upp släktens andra damer. Vi skulle fixa iordning där inför våren. Och oj som det fixades. Väggarna målades, allt städades och en hel massa säckar med saker åkte till second hand. Det blev fantastiskt fint och det var så väldigt trevligt att träffas på det sättet. Självklart passade vi på att äta färska räkor på kvällen när inga fisk-ratande herrar var med.
Jag hade så klart hoppats på en solig och varm helg men så ville det sig inte riktigt. Fast det gjorde faktiskt inget. Att vara nära havet är lika härligt ändå. Innan vi skulle åka hem gick jag ner till stranden. Det var dimmigt, regnigt, kallt och blåsigt. Och ljuvligt.
 
 
 
 
Det här var första gången jag var nere så här tidigt på året. Glad över att få se den här platsen utan sol och värme och inse att det är bra fint ändå. Och tänk så glad man kan vara över att veta att vi strax ska tillbax igen.