Något jag längtat efter


Den senaste veckan har jag varit sugen på fil och Start. Det var grymt länge sen jag åt fil och en halv evighet sen jag köpte Start. Grymt gott är det. Kan ju i och för sig bero på att det är typ 50% socker i den där underbara blandningen. Men men...gott är det i alla fall, även om det inte är helnyttigt.

Nedräkningen har börjat

Idag är det 50 dagar kvar till den lilla är beräknad. 7 veckor och 1 dag. 32 veckor och 6 dagar har gått, 230 dagar...
Jag har tre veckor kvar på jobbet, 15 arbetsdagar. Sen ska jag vara hemma och vila och fixa med grejor jag gärna vill få färdigt innan bebisen kommer. Känns overkligt men underbart att det snart är dags.
Visst börjar det bli tungt och en aningen besvärligt. Men det gör inget för det vägs upp av det fantastiska att det faktiskt bor ett barn i min mage!


This is what I want


Vill ha, vill ha, vill ha!
Skulle bli mycket lycklig om dessa utemöbler ville bo på min uteplats i sommar. Kanske inte riktigt fullt så många stolar och inte riktigt så stort bord, kan bli en smula trångt, men ändå... Kan inte tänka mig några finare utemöbler.

En underbar present


Det finns en sak som jag har ångrat att jag inte köpte med mig hem från Thailand. En sån här liggkudde. Min underbara syster visste det och köpte två stycken till mig i försenad 25 års present. De kommer bli perfekta på altanen i sommar!

Välkomna hem!

Familjen Thailand har äntligen kommit hem! Oj som jag har längtat. Idag har vi varit där och myst med dem och även firat Alfred som fyllde två år igår.


Alfred har lekt mycket med sin "oppe".


Och med morbror David så klart.


Kusinerna Malte och Algot var också på besök.


Wilmer krigar med sitt lasersvärd.

Lilla Elvira har hunnit bli så stor sedan vi såg henne sist.
Systeryster har hälsat lite på magen.

Tack för en mysig dag! Härligt att kunna säga "Ses snart igen".


Tristess och längtan efter sol

Det kan lätt bli en smula långtråkigt när man inte är helt pigg. Blir lixom mest att sitta och slöa i soffan. Något som dock bidrar lite extra till tristessen just för tillfället är att David fått för sig att det är väldigt underhållande att spela nåt slags tråk-PS3 spel.


Foto: kryssning.net

Jag har flytt fältet och tagit med mig en bit chokladtårta, datorn och reslusten in i sovrummet. Krypit ner under täcket och ligger nu här och drömmer mig bort till varmare platser.
Sen vi började kolla på Hawaii five-0 har jag av någon outgrundlig anledning blivit mer och mer sugen på att åka till Hawaii.


Foto: rent.com

Eller det som alltid har varit en av mina resedrömmar. Att hyra en lägenhet nån stans i USA. Här vore tex inte helt fel. Ungefär 500 meter från stranden i Santa Cruz, CA. Det skulle jag kunna tänka mig att leva med i några månader. 


Förkylningskur


Idag är vi inte helt pigga här hemma. Vi bestämde oss för att kurera oss med glass. För att göra det hela lite smaskigare provade vi en glassdesser som vi sett i "Halv åtta hos mig".
Först behöver man vaniljglass.


Och två Co-Co bars.


Hacka chokladen i småbitar och blanda med glassen.


Sen ska blandningen in i frysen ett tag. Vi orkade dock inte vänta så länge men det var väldigt smaskigt ändå.

Alla hjärtans dag
Min man kom just hem med blommor till mig. Jag gillar alla hjärtans dag. Men inte lika mycket som jag gillar min man. Världens bästa är han!

Glad alla hjärtans dag till er alla!

Baby shower


I helgen fixade finaste Anna baby shower åt mig.


Hon bjöd på en vansinnigt god chokladtårta.


Och bjöd in många fina vänner. Alla fastnade dock inte på bild.


Tack alla ni för en mysig dag och fina presenter!

En skön söndag


Igår var vi ute i Sunnersta. David provade sin nybyggda isbräda.


Jag hade med mig liggunderlag, bok och fika. 2,5 timmar låg jag där och kände för första gången i år hur vårsolen riktigt värmde upp hela mig. En helt underbar dag blev det!

Det här är min mage


Nu är jag i vecka 30 och magen börjar bli rätt stor. Jag njuter fortfarande av varje spark och rörelse där inifrån. Ibland känns som att bebisen bestämt sig för att komma ut genom naveln genom att trycka sitt allra hårdaste. Inte jätte bekvämt men jag kan ändå inte låta bli att tycka att det är häftigt!
Det är fortfarande ett tag kvar men tio veckor går fort. Snart får vi se vem som gömmer sig där inne. Det kallar jag spännande!

RSS 2.0