Trädgårdsröjning
Så här har framsidan av vårt hus sett ut sen vi flyttade in för snart ett år sen. Vi tänkte nog redan från början att vi gärna ville rensa upp och ta bort några av alla barr-träds-historier.

Vi bestämde oss dock för att vänta ett år för att se hur trädgården såg ut på vintern. Det har vi sett nu och eftersom att vintern är över här så gjorde vi slag i saken idag och rensade upp rejält.

Så här blev det. Väldigt mycket luftigare och ljusare. Vi tog bort det stora barrträdet i mitten och en buske på sidan. 

Vi rensade även bort X antal olika sorters plantor som satt lite huller om buller. Nu ska det istället bli gräs på all den där jorden. 
Naturum
Idag har vi varit en sväng på Naturum på Getterön. Där hade de sportlovsaktiviteter. Vi har ritat djurspår, tittat på djurbajs i mikroskop men kanske framför allt fågelskådat i de roliga kikarna.

Vilma gör precis som storebror. 

"Nej Vilma! Flytta på dig!"

När vi kände oss klara inomhus drog vi iväg på skattjakt.

Spännande med insektshotell.

Kluriga frågor ledde oss fram till skatten.

En guldklimp (väldigt häftigt för en liten kille) som vi fick byta in mot en annan grej i receptionen. 
Så bra och fint ställe. Hit kommer vi åka igen!
Sur tjej och ändrade planer
Den här lilla damen har sannerligen prövat mitt tålamod de senaste dagarna. Sur, gnällig och ledsen har hon varit mest hela tiden. I morse lekte hon och Levi tex under spjälsängen som de brukar göra ibland (perfekt plats att leka lejon i bur) men när Levi gick därifrån blev hon så ledsen och sur att hon satt kvar själv en lång stund och skrek och grät. 
 
På eftermiddagen skulle vi åkt på utflykt men strax innan vi skulle ge oss iväg upptäckte jag att stället var stängt. Vi körde på glass på pizzerian vid stranden istället. Där tyckte de vi var galna som både ville köpa glass och sitta utomhus och äta den. Vi som tycker att vi aldrig tidigare haft ett så fint och vårigt februari firar för fullt att vi är utan snö och slask. Våren fortsatte där hemma med mer trägådsfix och garagerensning.