Cowboy-Sheriff kalas!

Idag har vi haft kalas för Levi som fyller 5 år imorgon. Hur kan det vara möjligt att denna lilla kille plötsligt blivit så stor?!

Han har så klart själv valt tema till kalaset och var nog väldigt nöjd över sitt val.

Spana in alla godsaker.

Syskonen ♡

Vilma var mycket glad över att ha en egen hatt men även rätt så arg på den eftersom den inte satt kvar så bra på hennes lilla huvud. 
Imorgon fortsätter vi kalasande på Levis alldeles riktiga födelsedag!

Helgen som gått

Vi fortsätter med ett till gäng mobilbider. Den här gången från helgen. Eller ja, med helgen menar jag då ons-sön för det är så länge vi haft helg den här gången.
I onsdags kväll åkte jag in till stan för att gå en kvällspromenad med en nyfunnen vän. En så väldigt fin kväll på alla sätt och en välbehövlig paus för att ladda upp inför några dagar utan David. 

I fredags tog vi oss in till stan för att träffa upp våra nya vänner. Vi försökte ha picknick på lekplatsen men måsarna var helt galna och ville gärna vara med och mumsa. Därför gick det väl sådär att fota barnen. De hade lixom fyllt upp med att hålla kolla på alla fåglar/mat tjuvar. 

Vilma och Amos är nästan lika gamla och världens sötaste tillsammans.

Sen har vi fortsatt njuta av våren. Att kunna ha altandörren öppen långt in på kvällen.

I lördags kände jag att det var dags att ta tag i det där med träningen. Gjord ett tappert försök hemma i trädgården. Inte helt lätt när Vilma har helt andra planer och tycker att det är super skojigt att mamma ligger ner på marken dock. Efter att hon satt sig på mig ett antal gånger gav jag upp och drog iväg oss till utegymmet istället. Där roade de sig ett tag i alla fall.

Nu är vi väldigt glada över att pappan i familjen är hemma igen. Dags att börja ladda inför nästa helgs kalasande!

Veckan som gått

Här kommer ett gäng bilder från veckan som gått. Vi börjar med Vilma i Canada tröjan som hon fått av våra nya vänner som flyttat hit, från Canada. 

Vi har sågat upp en öppning i vår altan.

Toppen tycker jag som springer ut och in där mest hela dagarna nu för tiden.

Fångade mini-dörröppnaren på bild. 

Haft en liten sjukling som fått mysa i sängen mitt på dagen.

Men som också smakat årets första rabarber.

Vilma vill vara ute mest hela tiden. Öppnar man altandörren smiter hon gärna ut. Tack o lov talar hon i alla fall om att hon går. Vinkar och säger "dadådå".

Gräset har blivit premiärklippt. 

Och jag har kollat in två solnedgångar. 
Ja ungefär så har vi haft det. Hoppas på att den där sjuklingen piggar på sig så vi kan komma iväg till vår playdate om några dagar.

Vårtecken delux

Vårt persikoträd har börjat blomma! 

Vilma och jag har pemiärplaskat i havet. 
Och idag har jag solat. I bikini. Utan att frysa det allra lilla minsta. Det får ni ingen bild på men ändå. Det är lixom bara april än men hjälp vilka fina dagar vi har haft här! 


Värme och lastpallar

Idag har det varit alldeles ljuvligt vårväder här! Mitt på dagen hade vi 23°C i solen och jag var varm till o med i t-shirt. Konstaterade nyss att jag varit utomhus mellan kl.11-21.30 idag med bara en paus för att lägga barnen.
Tror att vädret var en bidragande faktor till att vi drog igång bygget av vårt lekställe/kiosk/bensinstation/hus/affär eller vad man nu vill ha det som. Vi bygger det av lastpallar och tanken är att det så småningom om även ska få tak och så.

När barnen hade somnat smög jag ut igen och målade första vändan. Får se imorgon hur det blev för det hann bli rätt mörkt innan jag var klar. Men hade ändå gatlyktor och månsken som belysning så rätt mysigt var det i alla fall. Fast inte 23°C direkt. 

Picknick och cirkus

Här spenderade vi vår eftermiddag. Med picknick tillsammans med nya fina vänner. Sen fortsatte vi dagen med cirkus. Barnens och min första någonsin. Det var verkligen fantastiskt roligt att se Levis entusiasm och sprudlande glädje över clowner och annat skoj. Förvånansvärt nog satt Vilma still och tittade på allt som hände i stort sätt hela tiden.
En väldigt fin dag helt enkelt. 

RSS 2.0