Vårkänslor
Idag har vi haft sol och plusgrader, fågelkvitter och vattenpölar. Vi vaknade till att nästan all snö var borta och våren liksom bara kändes i hela luften!
Jag byltade på min lilla dagbarnsskara alla regnkläder jag kunde hitta och drog iväg oss till lekplatsen. Blött, lerigt och alldeles underbart!

När dagbarnsdagen var slut lämnade jag Levi på kyrkans barntimmar och tog en långpromenad med Vilma i vagnen. Vi hann hem för att dela på en clementin innan vi skulle hämta upp honom igen. Inte ofta jag är själv med den lilla bönan. Hon är verkligen ljuvlig ♡

Magiskt på isen
Här kommer en bildbomb från våran eftermiddag på stranden. Det var verkligen helt magiskt där nere idag. Sol, vindstilla och så is. Overkligt vackert.
 
Killarna utforskade.
 
 
 
Allt var så stilla och krispigt.
 
Och för att alla far-och mormödrar ska bli nöjda (när nu den här bloggen inte uppdateras lika flitigt för tillfället) bjuder jag även på lite bilder på oss.
 
 
Men åter till detta.
 
Vi stannade för att se på solnedgången.
 
 
Obeskrivligt.
 
Och så väldigt stilla.
 
När solen gick ner började vi gå hemåt igen. Och ja, jag älskar att bo här.
The end of an era
Jag har verkligen älskat varje sekund av att vara mammaledig. Med det inte sagt att det inte stundtals varit as jobbigt, för det har det. Men ändå har jag älskat det helt obeskrivligt mycket. 
Nu är dock den här tiden förbi och imorgon kommer våra nya dagbarn. Trots mycket blandade känslor tror jag att det kommer bli bra för oss alla.
Jag väljer att tro att det bästa ligger framför!