God Jul från fjällen!

I år firar vi jul i fjällen med halva släkten Svalander. Jag var riktigt tveksam till att vi skulle få en vit jul. Speciellt när vi närmade oss Sälen och det fortfarande inte låg nån snö på marken när vi hade några få mil kvar. Men så plötsligt så ändrades landskapet och allt blev vitt, vitt, vitt!

Vi har pratat länge om att Levi skulle få åka skidor i fjällen. Han har varit oerhört peppad och längtat väldigt efter de där skidorna. Och så igår var det då äntligen dags. Han tyckte det tog alldeles för lång tid när vi skulle hyra grejerna o frågade hela tiden "Var är mina hidor?"
Men till sist fick vi dem och oj så roligt det var att ääääntligen prova! Igen, igen ropade han när vi hjälpt honom ner för backen. Bättre kunde det inte gått och imorgon ska vi nog prova igen.

God Jul säger vi härifrån fjällen!
Klä julgranen
I år tog vi in julgranen lite tidigare än vi brukar. Till Levis stora förtjusning!
 
Vi hjälptes åt att klä den.
 
Levi höll sig lixom gärna till ett begränsat område.
 
Och lika nöjda var vi nog båda två när allt var klart. Fast det frörståss, sen när julklapparna även kom på plats blev lyckan om möjligt ännu större hos en viss liten kille.
Energiboost
För ett tag sen tipsade min syster mig om att prova gröna smoothies. Det gjorde jag och oj så fräsch och nyttig man känner sig när man får i sig så mycket grönt varje dag. Istället för att ta en macka till mellanmål har jag börjat dricka en smoothie.
 
Jag har provat att ha i lite olika grejer men det här receptet har jag fastnat vid och gillar allra bäst.
 
1 banan
1-2 stjälkar selleri
1 stor näve färsk babyspenat
1 avocado
1/2 citron (saften)
Lite riven ingefära
Vatten
 
Mixa och drick!