Små små andetag mot min panna.
Små små händer som håller om min kind.
En lite liten pojke som fnittrar till halvt i sömnen av belåtenhet när han får en puss på kinden.
Det måste vara höjden av lycka.Att vara mamma till Levi är det bästa som finns. Att dessutom få vara hemma med honom på dagarna gör att jag lever i nån slags lycklig bubbla.
Ett lyckorus går genom kroppen när jag tänker på att jag får vara hemma med honom i morgon också. Och en hel massa dagar framöver.

Levi träffar snön

Igår kom det äntligen lite snö och den ligger faktiskt fortfarade kvar. Levi och jag tog på oss våra vinterkläder och gick ut på en solig promenad för att titta lite närmare på den.


Han gillade det och blev inte det minsta glad när jag tyckte att vi hade lekt färdigt och lyfte upp honom i vagnen igen. Vi får hoppas att det kommer mer snö att leka med snart.
En helg med Alfred

Vi har den stora äran att få ha Alfred till gudson. I helgen bjöd vi in honom till att sova över och åka till badhuset.


I badhuset hade vi mycket skoj och när vi kom hem var det snart dags för mys med lördagsgodis och film i soffan.


Nästa dag var det bus och lek som stod på schemat.


Vi åt clementin och Alfred var så snäll och bjöd bilarna.


Alfred har varit så ljuvlig och vi har fått höra "jag tycker om dig" och "du är min kompis" flera gånger. I badhuset fick jag till och med en puss och de underbara orden "jag älskar dig" kom ut från den lilla söta munnen.
När jag sen på kvällen låg hos honom i sängen när han skulle sova vände han sig mot mig precis innan han somnade och halvt i sömnen viskade han "jag tycker om dig".

Vi tycker om dig också Alfred. Puss på dig!