Sjukhuset med Vilma
Idag har vi spenderat en hel massa timmar i Halmstad. Vilma skulle på en rutin-återkontroll på sjukhuset där. Borde inte vara några problem tänkte jag. Hon hade ju fått bedövningssalva där de skulle sticka henne. Men usch så jobbigt det blev för henne (=för mig också).
De skulle sätta en kanyl och stack henne flera utdragna gånger i händerna för att till slut konstatera att det inte går. På med bedövningssalva i armvecken istället och tillbaks för samma procedur igen efter ca 1h. Den här gången förstod hon på en gång vad som skulle hända och blev så väldigt ledsen på en gång.
Att sitta där och hålla fast sin bebis som skriker och gråter i panik är ju helt olidligt. Speciellt när det denna gången inte heller funkade förän sista försöket. Efter att ha blivit stucken på fyra olika ställen och skrikit sig alldeles röd och svettig var  både Vilma o jag rätt slut. Vi fick en paus och åkte iväg en sväng med våra killar.
Några timmar senare skulle hon röntgas och fick lugnande för att kunna ligga still. Hjälpte, men inte helt dock då den här tjejen inte direkt är intresserad av att vara stilla.
Mycket jobbigt idag. Tur att fina kusinerna kom på eftermiddagen och vände dagen till det bättre!
Vilmas första steg ♥
Den här bilden är ifrån när Vilma var nyfödd men det känns så klar ungefär som igår. Idag tog de där små fötterna sina första steg.
Vilma är nog överlycklig över att äntligen kunna stappla sig fram lite själv. Senaste veckan har hon fler gånger blivit arg när jag hållit henne i händerna för att hon ska kunna gå. Hon försöker slita sig loss och gå själv men ramlar pladask. Men så idag klarade hon det äntligen. Hon står långa stunder själv utan stöd och även det har gått bättre och bättre bara senaste veckan.
Förstår inte hur det kan komma sig att våran bebis redan börjar gå ♥
En bra dag
Idag har varit en så bra dag. David gick ner och surfade en stund på förmiddagen. Vi andra stannade hemma och gjorde oss iordning i lugn och ro när det plötsligt knackade på dörren. Jag öppnade och där stog min moster och morbror som jag inte träffat på så väldigt länge. De var på semester här i krokarna och bestämde sig för att titta förbi. Oj vad jag älskar spontanbesök! Och speciellt mycket när man får besök av någon man tycker mycket om men inte träffat på så länge. Jag sov ofta över hos dem när jag var liten och har så många fina minnen därifrån. Hästar, båtar, bus och så många mysiga sagostunder vid läggdags. De har en speciell plats i hjärtat och därför alltså så extra roligt att de kom på besök.
Senare hann vi även med att fika hos en annan familj och sen avslutatde Levi och jag dagen i blåbärsskogen bakom huset. Att sitta där i blåbärsriset, i kvällssolen, med den finaste lilla lintotten och prata om allt möjligt samtidigt som man hör havet brusa i bakgrunden är helt klart nån form av lycko-topp ♡
En väldigt bra dag.