Kvällspromenad
Jag tror inte att jag tagit en enda promenad sen vi flyttade hit utan att stanna för att ta en bild. Kan helt enkelt inte låta bli. De flesta av de bilderna stannar bara i min telefon men här är några från gårdagens kvällspromenad.

Älskar att gå längst ut på piren där det är öppet hav så långt man kan se.

Men även att gå tillbaka och varje gång hoppa ett litet glädje skutt (om än på insidan) över att vi bor där uppe bland de där husen.

Det kanske börjar bli lite tjatigt, men förstår ni hur härligt det är att ha detta som vardag?!
Härlig dag!
Min väder-app hävdar att det regnar för tillfället. Den kunde inte ha mer fel. Dagen började dock med spöregn och mysfrukost i soffan. Vilma sover, farmor och Levi läser och här ligger jag och njuter. Snart kommer David hem o vi ska iväg och träffa vänner. Härliga sommar!
Tillsammans i vågorna!

Idag kom Davids föräldrar ner till stugan för att börja sin semester. Levi har lääääängtat så väldigt! David och jag tog första tillfället vi kunde att utnyttja barnvakterna. Hoppade i våra våtdräkter, slängde upp SUPen på surfkärran och gick ner för att testa vågorna. Första gången jag var ute i vågor. Lite läskigt att sköljas av och hamna under vattnet utan att riktigt hänga med. Men värt det när man lyckas fånga en våg och glider med långt in mot stranden! Väldigt, väldigt kul att få göra det tillsammans! Så tack fina barnvakterna för det ♡
(Som dessutom tog med barnen på glass café och drog Levi på leksakstraktorn hela vägen dit och tillbaka!?)