Tisdagspizza
Tisdagspizza. Så enkelt som det. Men på nåt sätt gjorde det min dag. Att slippa tänka ut ännu en maträtt var precis vad jag behövde idag.

Att våran pizzeria ligger på stranden gör ju inte det hela sämre. Eller att de har en studsmatta, om man frågar barnen.
När hjärnan går på högvarv
Hur kommer det sig att det enda som får plats i mitt huvud just nu är jobb? Från att jag vaknar till att jag somnar snurrar det i jobbgrejer i huvudet. Till och med på helgen kommer jag på mig själv med att skicka iväg en fråga, ett sms hit och dit. Bara lite fixande här och där.
Dagarna är så intensiva och när dagbarnen går hem tar allt det andra vid. Då ska maten lagas till kvällen och inför morgondagen. Då ska allt det andra fixas med. Tur är det att vi är två som delar på den biten.
Idag tog David med sig Vilma på en cykeltur för att jag skulle få sitta vid datorn och jobba ifred. Och ändå sitter jag här nu kl.22.13 och räknar ut när vi är klara med hela alfabetet om vi kör en bokstav i veckan... Det tar lixom aldrig slut.
Till råga på det är Vilma e.x.t.r.e.m.t mammig just nu med allt vad det innebär. Och Levi önskar gemensam lego-lek samma sekund som sista dagbarnet stänger dörren och går hem för dagen. Jag tror aldrig det varit mer intensivt än det är nu. 
Missförstå mig inte. Jag skulle aldrig byta detta mot att vara tvungen att lämna bort mina barn på dagarna. Vill bara få ur mig att...det är lite väl mycket just nu helt enkelt.

Hej och hå vilket peppigt inlägg!  Tyvärr ryms det som sagt inte mycket mer hos mig för tillfället så detta är vad jag har att bjuda på. 
Återkommer förhoppningsvis med nåt mer inspirerande en annan dag.
Solnedgångs-paddling med Levi ♡
Vi har haft så väldigt många härliga sensommardagar här på sista tiden. I torsdags var en av dom. Jag bestämde mig för gå ner med SUPen när barnen skulle sova men då kom Levi med den briljanta idén att han kanske skulle kunna följa med. 

Så det gjorde han. Och vilken fantastiskt bra idé det var! Vi fick en perfekt kväll tillsammans. Inte bara var vattnet totalt spegelblankt och kristallklart. Det var även helt ljuvligt att vara alldeles själv med den här underbara lilla killen. 
Att få höra alla hans funderingar, tankar, uppfinningar och idéer. Att verkligen ha tid och ro till att lyssna på riktigt och klura ut saker tillsammans. Så dyrbart!

När vi kom ner ställde han sina floppar bredvid mina och tyckte att "det här måste du ta kort på mamma".

Sen paddlade vi iväg och var ute en lång, lång stund. Spanade efter skeppsvrak och utforskade fågelön. Såg plattfiskar och krabbor på botten. 
  
Men bäst av allt var ändå att få en så fin och alldeles egen stund med honom. Jag blir alldeles uppfylld och påmind om hur ljuvlig han är när jag får en stund själv med honom ♡

Och så paddlade han. Han har varit ganska försiktig på SUPen förut men den här kvällen var han världens modigaste och sa att han ville paddla själv. Och det gjorde han verkligen. Han paddlade, hoppade av och på som om han aldrig gjort nåt annat.

Och det märktes att han verkligen tyckte det var roligt och att han var stolt över sin bedrift.


"Det här kanske vi kan göra fler gånger mamma" sa han när det var dags att gå hem. Sen hoppade han i surf vagnen och vi gick hemåt. Och detta ska vi absolut, utan tvekan, göra fler gånger ♡ Älskade barn!