Sista dagen som 20-nånting

Imorgon fyller jag 30. Jag kan glatt meddela omvärlden att det inte finns ens en liten skymt av den berömda 30års-krisen. Tvärt om. Jag känner mig så där löjligt lycklig. Så där att jag inte kan låta bli att le för mig själv när jag vaknar upp mitt i natten av att det stora barnet borrar in sitt huvud mot min ryggrad så långt det bara går, samtidigt som det lilla barnet krånglar runt och till slut bestämmer sig för att sova vidare med sitt huvud mitt ansikte. 
Jag är så förälskad i min lilla familj. Sen vi flyttade hit har nivån av lycka lixom bara eskalerat. Jag mår så bra här. Vi mår så bra här. Enorm tacksamhet!
Och jo, självklart får jag fnatt på dem minst lika många gånger om dagen som lyckoruset kommer över mig men det väljer jag inte att fokusera på så mycket idag. 
Nu ska jag istället krypa ner hos mina fina och sova, om jag får plats vill säga ♡

Bilder från skogen

I förmiddags packade vi picknickkorgen och klev ut i skogen bakom vårt hus. Så mysigt och busigt.
 
 
Vissa smakade på kottar.
 

 
Andra hittade spännande platser.
 
 
På vägen hem fick vi klättra över träd.
 
Och sen över stenmuren in till vår tomt.
 
 
 
Hemma!

Ettårsdagen


Igår var ju som bekant Vilmas ettårsdag. När hon vaknade fick hon frukost på sängen, (om majskrokar räknas som frukost) paket och levande ljus. Allt var väldigt spännande och lite konstigt.
 
När vi vinkat hej då till pappan fixade vi och grejade inför kalaset vi skulle ha på eftermiddagen. Det var väldigt roligt att mamma fixade en så skojig koja (desserbord med duk på) i köket.
 

 När Vilma sov dukade jag upp och hade så bra hjälp från Levi.
 
Det är inte ofta jag poserar framför kameran men när man ska fira sin ettåring så kan man väl kanske ändå bjuda på det.
 
Vi hade en så väldigt mysig dag och Vilma njöt verkligen av att ha många runt omkring sig på kalaset. Hon ville mer än gärna vara med de stora barnen och leka men det kändes lite väl riskabelt när det sprangs och jagades alldeles hejvilt. En fin ettårsdag ♥
 

Ettåringen!

Idag har vi firat Vilma som fyllt ett helt år. Första födelsedagen. Hur kan det vara möjligt att det redan gått ett helt år sen hon kom?! Hon fick så klart en egen smash cake att gå loss på. Och jag ha aningen svårt att behärska mig så här kommer en hel massa bilder på ettåringen som äter tårta  ♥
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 ♥
 

Lite mera sommar

I förmiddags åkte vi iväg för att träffa finaste vännerna för lek i Apelviken. Där var det soligt, varmt och vindstilla. Alltså helt overkligt härligt.
 
Barnen lekte på lekplatsen och vi konstaterade snabbt att vi var för varmt klädda för idag var det tydligen sommar igen.

 

Efter en stund gick vi vidare in på campingen till nästa lekplats. Vilma och jag hamnade lite på efterkälken. Det går nämligen lite långsammare när någon insisterar på att gå själv.
 

Eller att inte gå.
 
När vi började bli hungriga åkte vi hem till oss och fixade snabblunch för att sen gå ner till havet igen för att ta vara på så mycket sommarvärme som möjligt.
 
Och vem behöver en lekplats när det finns klippor och snäckor i överflöd.
 
 
 

Och hemliga gömställen.
 
Man fick passa sig så man inte blev attackerad av snäckregnet.
En helt ljuvlig dag och ännu mer ljuvligt är att det sägs att värmen ska vara kvar i några dagar till.

Love it even when it rains

Idag kom David hem tidigare från jobbet för att jag och Levi skulle kunna gå själva till en aktivitetsgrupp för lite större barn i Svenska kyrkan här på Läjet. På hemvägen tog vi en sväng ner till hamnen för att köpa fisk till kvällsmaten i fiskaffären.
 
Vi köpte med oss lite torsk och började gå hemåt. Det småregnade men det gjorde inget för det var ändå rätt varmt och vi hade luvor på våra tröjor. En fiskebåt hade nyligen lagt till och fiskmåsarna rensade näten på fisk som blivit kvar. Levi såg att en sjöstjärna hade fastnat i ett av näten och tyckte synd om den när han förstod att den hade dött.
 
Jag älskar att bo här. Till och med när det regnar.

RSS 2.0