Öppna förskolan


Idag gick vi iväg till öppna förskolan. Levi lekte med sin kompis William och sjöng med högt och ljudligt på sångstunden. Mycket trevligt.

Levis favoritbok


Levi har en låda med böcker i sitt rum. Varje gång vi tittar i den sträcker han sig efter den rosa gamla Pelle Svanslös boken som är sparad sen jag var liten. Vi tar upp den ur lådan och läser i den. Levi älskar att titta i böcker. Han blir alldeles vild och flaxar med armarna och slår på bilderna. Men när man läser just den här boken vill han helst av allt äta upp den. Jag antar att den smakar speciellt gott.

På turné i de Småländska skogarna


I helgen har vi varit i Småland och hälsat på hos vänner och släktingar. Vi började med ett besök hos familjen Mika.


Nästa stopp var hemma hos Matilda. Där blev vi bjudna på fika och mys.


Sen var det dags att åka vidare till Davids syster och hennes familj. Vi hade det så mysigt och det det blev en hel del bus med barnen. På lördagen tittade vi närmare på deras hästar och Ester visade hur man gör när man rider.


När det blev söndag var det dags för oss att åka hem. Som tur var hade vi lite resgodis och när vi inte smaskade på det så sov vi en hel del. Levi och jag alltså. Hjälten David körde hela vägen hem.

Att baka är roligt


Idag har Levi hjälpt mig att baka blåbärspaj. Det var så roligt att han fick en jätte skrattattack. Han skrattade och skrattade hur länge som helst och verkade inte riktigt kunna sluta. Gosunge!


Med kameran på promenad


Igår gick Levi och jag på långpromenad. Det var soligt men iskallt så vi passade på att inviga vinterkläderna.
Min lilla solstråle är så mysig. Så fort man tittar ner till honom i vagnen skiner han upp i världens härligaste leende.


Vi försökte även ta en bild på oss båda men det blev mest busbilder. Levi tittade mycket hellre på mig än in i kameran. Men roligt hade vi i alla fall.

Höst höst höst


Idag tog Levi och jag bussen till Vaksala torg.


Där var det höstmarknad och väldigt mycket folk.


Vi träffade Levis farmor och strosade runt en stund tillsammans.


Jag åt såklart den oblikatoriska marknads donuten.


Sen tog vi en promenad hem genom ett höstigt Uppsala. Så härligt!


Det bästa hittills


Jag letar ständigt efter det perfekta receptet på Chokolat Chip Cookies. I helgen provade jag ett nytt och det är helt klart det bästa hittills. När jag la ut kakorna på plåten så rann det bokstavligt talat smör om mina händer. Men så blev de goda oxå!

Levis lunchkompis


Idag har Levi varit på O`Learys med sin kompis Alfie.


Levis mamma åt så klart sin favorit O`Learys rätt, Chicken Alfredo.

Lite hjälpreda


Idag har Levi hjälpt mig att plocka ur diskmaskinen. Han är så nyfiken på allt som händer och nu när han lärt sig att ta sig fram i gåstolen kommer han gärna och hjälper mig med det jag gör.


Det är så mysigt att han vill vara med hela tiden och så roligt att se hur spännande han tycker att allting är.

Jag vann!


Lite titt som tätt är jag med och tävlar om allt möjligt på olika ställen. För ett tag sen tävlade jag på Allt för föräldrar om ull produkter från Pierre Robert till Levi. Igår kom ett paket på posten med vinsten. Mycket roligt att vinna tycker jag.

Busungar på besök


Idag har de här härliga busungarna varit här och hälsat på. Oj vad vi ha lekt! 
Våran lilla sötnos var oxå med så klart. Vi har haft en jätte mysig dag med hela familjen Palm men på nåt konstigt vis var det visst bara barnen som fastnade på bild.

Grillning på Levis 5 månadersdag


Idag har vi varit här.


Vi grillade och hade det riktigt skönt i det härliga höstvädret.
Levi trivdes bra i vindskyddet.


Det verkar som att han har fått sin mammas goda smak när det gäller godsaker. Han firade sin 5 månadersdag med att smaska lite på chokladkakeförpackningen.

RSS 2.0