Levis poliskalas
Igår var det då ääääntligen dags för Levis poliskalas. Mini-polisen var något peppad och sprang ut i strumporna för att möta upp de första gästerna.
 
Vi hade jobbat hårt med att sätta upp avspärrningsbanden lite överallt. Tänk så väldigt roligt en liten (snart) fyraåring kan tycka det är med just avspärrningsband.
 
Han var snabb med att öppna alla fina presenter.
 
Till Levis STORA lycka hade fler klätt ut sig. Det kom både poliser och bovar och oj som det lektes och jagades. Och så fanns det så klart andra små sötnosar också.
 
Till desserbordet tyckte Levi att det skulle finnas munkar och kaffe. "För det gillar poliser". Vill man se mer bilder på tårtor och fika så kan man kika in på annastårtor.se
 
Det här var vad Levi valde att äta. Han gillar sugarpasten mer än själva tårtan. Vi delar inte uppfattning.
 
 
 
Efter fikat fortsatte leken. Älskar att han har så roligt med sina kompisar och det känns ju så klart i hjärtat att vi ska flytta ifrån dom.
 
Boven är instängd i fängelset!
 
Vi är så väldigt glada att det blev en sån toppendag för. Levi hade verkligen hur kul som helst och det tackar vi alla fina kalasgäster för!
SaraH

Vad roligt att få lite glimtar :) vilket fint kalas! Förstår att polisen var hur nöjd dom helst <3

Rebecca

Så härliga bilder! Det var ett roligt kalas! Lite sorgligt att det inte kan leka så ofta nu när de äntligen funnit varandra :)

Svar: Väldigt sorgligt. Men hoppas vi ses lite nu och då ändå :)
Anna

Boel

Hej! Vi ska ha kalas här med samma tema & jag undrar vart du hittat tejpen? :)
Tack!
Boel

Svar: Hej! Kul med poliskalas! Jag beställde avspärrningsbandet på nån sida på nätet. Tyvärr minns jag inte vilken... Men googla "avspärrningsband" så hittar du säkert. Lycka till!
Anna

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress