Mikas på besök

I helgen som gick hade vi som sagt besök från Mullsjö. Familjen Mika kom och hälsade på, till allas glädje. Barnen lekte konstant från början till slut. Det är så väldigt härligt att se deras glädje, fantasi och energi!
På lördagen (som råkade vara självaste nationaldagen) åkte vi iväg till Apelviken där det var lite event av olika slag. Det som verkade locka barnen mest var dock klipporna.
 
De smarta föräldrarna hade satt stövlar på barnen så att de skulle kunna plaska ordentligt på stranden. Dock inte lika smart när barnen bestämde sig för att hålla till på klipporna istället.
 
 
 
 
 
 
 
Den här tjejen fick hålla sig i vagnen när de stora killarna klättrade på klippor och hoppade i hoppborgar. När det blev alldeles för olidligt för henne att sitta still tog vi en glasspaus i gräset.
 
Nästa dag tog vi det lugnt på morgonen (alla utom David som gav sig iväg ca 06.30 för att surfa en stund). Innan lunch tog vi oss i alla fall iväg på en promenad ner till havet. Kollade på alla som lekte i vattnet, åt bullar, frös lite, drack varm choklad, blåste bort osv.
Innan de åkte hem hann Charlotte och jag med en sväng till Ullared. Och tänk så skönt det kan vara att komma iväg hemifrån, utan barn, och bara få prata och umgås med en vän. Att få gå omkring i en butik i sin egen takt utan att någon drar/tjatar/gnäller/gråter/pratar oavbrutet. Man kommer lixom hem som en ny människa även fast vi bara var borta några timmar.
En väldigt bra helg var det. Ser fram emot nästa!
SaraH

Mmmm... Låter härligt, längtar också efter att få strosa omkring lite utan tjat, gnat, prat... Och se barnen leka på klippor med för den delen! :) Kram

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress