En väldigt fin nyårsafton

Första nyårsafton på fyra år som barnen varit friska. Tjoho!!
Vi firade hemma hos oss tillsammans med fina vänner. Innan middagen gick vi ner till stranden för att se på lite fyrverkerier.

Sötnosarna åkte glatt i vagnen tillsammans. Sen överraskade dock Vilma, som inte är rädd för mycket, med att bli väldigt rädd och jätte ledsen när det smällde. Hon grät och grät och vill gå "Em!!"

När vi kommit hem var det snart dags för mat. Vi gjorde nyårsfint och alla var glada och nöjda.

Efter maten blev det utlovat tv-mys i barnens rum och sen var det läggdags. Alla barn gick och la sig och vi vuxna fick en stund i soffan med sällskapsspel, kex och ostar och annat gott.

Planen var att väcka alla barn för att åka in till fästningen och titta på fyrverkerier vid tolvslaget. Men eftersom alla utom Levi och Adelaide blev rädda när det smällde bestämde vi oss för att väcka bara de två stora. Sen klättrade vi upp på taket, satte oss på filtar och firade in det nya året med att titta på alla fyrverkerier runt omkring istället.

Det blev så väldigt, väldigt mysigt! När grannen sköt upp stora raketer var det så mäktigt att Levi blev lite nervös eftersom de kom så nära (nej, inte farligt nära) och liksom nästan rakt över oss.
När vi sen sagt hej då till våra gäster vakande Vilma också och kom in till vår säng så låg vi där och pratade och myste alla fyra innan vi sa god natt för att sen vakna upp till årets första dag.

En väldigt fin nyårsafton ♡

Farmor

Så mysigt ni hade och lilla gumman så fin hon är men tänk hur olika man kan reagera 💞

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress